Cautare

23859 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (4.01 secunde)
Intr-un moment in care industria se afla in impas, eforturile noastre se concentreaza pe sprijinirea clientilor nostri catre afaceri mai profitabile, continuand astfel cresterea inregistrata in ultimii ani." Acord financiar pe termen lung pentru sprijinirea investitiilor viitoare Recent, Grupul Puratos a semnat un acord financiar pe termen lung in valoare de 150 milioane US $ (aproximativ 112 milioane de euro) cu Pricoa Capital Group, una dintre cele mai mari companii de asigurari din Statele Unite ale Americii, pentru a acoperi o parte semnificativa a resurselor financiare in vederea derularii Planului Long Range 2012-2018 si pentru a sprijini investitiile grupului la nivel mondial.
Listarea anului, si la Bucuresti Fara indoiala, listarea anului 2012 va fi cea a companiei din spatele celei mai mari platforme de socializare din lume, Facebook Inc.
Cea de-a patra misiune de evaluare a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie - inceputul lunii februarie 2012.
Astazi si-a deschis portile la Bucuresti Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012 (SAB&Accesorii 2012), cel mai spectaculos eveniment auto al anului, care va inregistra peste 19 premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris.
Inca din 2012, GIP a publicat un tabel meticulos cu pasajele copiate de procuroare si textele originale, semnaland si erorile de transcriere a unor note (www.grupul.ro).
In perioada care face obiectul controlului, functia de presedinte al CNAS a fost ocupata de Lucian Duta (10 decembrie 2009 ¬ 8 mai 2012), Dorin Ionescu interimar (director general, 9-24 mai 2012) si Doru Badescu (25 mai 2012 ¬ 13 iunie 2013).
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. ... Si tot o certitudine ramane si putina afectiune pe care o are presedintele Camerei Deputatilor fata de presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Presedintele Romaniei Traian Basescu efectueaza duminica, o vizita oficiala la Autoritatea Nationala Palestiniana, la invitatia omologului sau, presedintele Mahmoud Abbas, in programul deplasarii fiind inclusa si o intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din teritoriile palestiniene. Presedintele Basescu este insotit la Ramallah de ministrul de Externe, Cristian Diaconescu.
"Asistam la o criza generata de orgoliul doamnei Udrea", a explicat presedintele PSD, Mircea Geoana, ruperea Guvernului, dupa ce in sedintele Coalitiei, Emil Boc ii somase pe pesedisti sa renunte la Comisia Udrea, sub amenintarea ca vor fi dati afara de la guvernare.
Astazi, isi aniverseaza ziua de nastere Mugur Isarescu, unul dintre cei mai importanti economisti romani, care indeplineste in prezent functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. De asemenea, el a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. ... "Relatiile intre CE, Guvern, Parlamentul European, Parlamentul Romaniei au intrat pe un fagas normal, pozitiile s-au echilibrat foarte mult.
"Romania si-a atins tinta de deficit bugetar in mod nereal" Presedintele PSD, Victor Ponta (foto), sustine ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, si ca tara noastra si-a atins tinta de deficit bugetar in 2010, convenita cu FMI, in mod nereal.
comasarea alegerilor, impartirea Romaniei in 8, 12, 14 sau 16, oricum, numai "sa dea bine", sistemul electoral, modificarea Constitutiei - adica orice in afara de lucruri serioase, orice in afara problemelor de pe agenda reala a cetateanului.
Senatorul Gabriel MUTU a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Fagasul normal al Romaniei", pe care o puteti citi in continuare.
Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat miercuri la turneul final al CE din 2012, dupa ce a invins, in deplasare, reprezentativa Portugaliei, scor 35-24 (20-12). ... Pentru echipa Romaniei a evoluat si interul de la SCM Craiova, Alexandra Gogorita, care a reusit sa inscrie trei goluri.
Basescu nu poate cere ca Romania sa se transforme intr-o republica prezidentiala Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
Si care demonstreaza, din nou, ca una spune Presedintele Traian Basescu si alta face. ... Si asta, in timp ce Presedintele Romaniei, Traian Basescu, afirma sus si tare ca este aliatul de nadejde al marelui licurici pe faimoasa "axa Bucuresti - Londra - Washington".
In comunicatul Guvernului se arata ca primul-ministru nu intentioneaza sa intre intr-o disputa electorala cu presedintele Romaniei, "fiind evident interesul acestuia din urma de a se implica in campania pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, folosind in acest sens orice pretext pentru a provoca noi conflicte", dar ca doreste sa prezinte o serie de precizari.
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene.
google-analytics.com